ћирилица срп-ћир latinica srp-lat English eng

EkoBioMorfa 2017

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na treću konferenciju studenata biologije, ekologije i zaštite životne sredine „EkoBioMorfa 2017“. U okviru konferencije ćete imati priliku da predstavite i čujete radove iz oblasti biologije, ekologije, zaštite životne sredine kao i srodnih oblasti. Važan deo konferencije će činiti predavanja i tribine na kojima će se diskutovati o zaštiti prirode i problemima sa kojima se susrećemo.

Tema same konferencije je Šesto masovno izumiranje, koje je prvo masovno izumiranje prouzrokovano aktivnošću jedne vrste – čoveka. Kako istraživanja sve više ukazuju na to, na granici smo šestog masovnog izumiranja, a neka istraživanja tvrde da je već počelo. Iz tog razloga želimo da ukažemo na značaj podataka o poznavanju biodiverziteta i važnosti očuvanja staništa i životne sredine.

Cilj konferencije jeste umrežavanje sadašnjih i budućih stručnjaka iz datih oblasti, ukazivanje na probleme u okviru zaštite prirode, diskusija i predlaganje rešenja za date probleme.

Predložene teme:

Važni datumi:

Rok za slanje izvoda: 15.09.2017.
Rok za prijavu učesnika koji ne predstavljaju rad na konferenciji: 01.11.2017.
Vreme održavanja konferencije: 24-26.11.2017.
Registracija učesnika: 23.11.2017. od 18-20 časova, a ostalim danima od 09-10 časova.
Rok za plaćanje kotizacije: 10.11.2017.

Tehničke informacije:

Prijave za konferenciju i izvode slati na ekobiomorfa2017@gmail.com

Cena kotizacije po autoru iznosi 1000 din (10 evra za inostrane učesnike) i pokriva 2 rada, čime su obuhvaćeni obroci i smeštaj (dva noćenja) za jednu osobu/autora, ili 500 din, ukoliko smeštaj nije neophodan. Na konferenciju se šalje samo izvod rada, dok će se rad predstavljati usmeno na konferenciji.

Mesto:

Konferencija će se održati u amfiteatru Departmana za biologiju i ekologiju, Prirodno – matematičkog fakulteta u Novom Sadu (Trg Dositeja Obradovića 2, kampus novosadskog univerziteta).

O detaljnim informacijama ćete biti obavešteni u narednom periodu, pratite naš sajt i našu stranicu!

Skini Uputstvo za autore
Skini primer izvoda

Prijatelji konferencije